Aanbiedingen

Hieronder tref je tijdelijke aanbiedingen aan voor onze hosting (eventueel in combinatie met) AVG diensten en een structurele WordPress update.

Premium domeinnaam en hosting €9,95 per maand

Nú:

 • Totaalpakket AVG, €79 i.p.v. €149,75
  of
  Totaalpakket AVG + Gutenberg update: €99 i.p.v. €179,90
 • gratis premium security t.w.v. €4,95 per maand
 • 1 jaar gratis updates t.w.v. €4,95 per maand

Verder omvat het pakket standaard:

 • (.nl) domeinnaam en hosting
 • backups
 • support voor domeinnaam en hosting

Basis domeinnaam en hosting €4,95 per maand

Nú:

 • Totaalpakket AVG, €125 i.p.v. €149,75
  of
  Totaalpakket AVG + Gutenberg update: €140 i.p.v. €179,90
 • gratis backups t.w.v. €4,95 per maand

Verder omvat het pakket standaard:

 • (.nl) domeinnaam en hosting

AVG diensten

In mei 2018 is de nieuwe wetgeving actief geworden met betrekking tot persoongegevens. Deze regelgeving maakt het nodig dat je zorgvuldig omgaat met gegevens van je klanten en bezoekers van je website. Wij bieden de volgende diensten aan*:

 • Sjabloon van een privacy verklaring* en het plaatsen daarvan op de website
  €24,95
 • Formulieren aanpassen: akkoord gaan met de manier waarop gegevens wordt verzameld
  €24,95
 • Cookie melder: een melding weergeven dat je website cookies gebruikt (strikt gezien niet nodig wanneer je dit vermeldt in je privacy verklaring)
  €24,95
 • SSL installatie: versleutelt de gegevens die op je website worden ingevuld
  €49,95
 • Sjabloon verwerkersovereenkomst* + plaatsen op de website
  €24,95

Alle onderdelen los €149,75
Totaalpakket: €124,75

*Wij zijn geen juristen, je blijft zelf verantwoordelijk voor het naleven van de regelgeving.

Structurele WordPress update (Gutenberg)

Enige tijd geleden is er een structurele update aan WordPress uitgekomen: Gutenberg. Deze update verandert de manier waarop WordPress in de basis werkt en met name de editor/tekstverwerker. Omdat deze update structureel is, kan het uitvoeren ervan onvoorziene gevolgen hebben voor je website. Zowel het niét uitvoeren als het wél uitvoeren van de update kan ervoor zorgen dat je functionaliteit verliest op je website.
Na het uitvoeren van de update is de standaard Divi builder bijvoorbeeld niet meer beschikbaar.

Wij kunnen de update juist voor je uitvoeren en ervoor zorgen dat je geen functionaliteit verliest. We kunnen daarbij ook de standaard Divi builder herstellen, waarin je mogelijk gewend bent om te werken.

Richtprijs: €29,95

WAAROM EEN SSL?
Zorg ervoor dat je klaar bent voor de nieuwe wetgeving die in mei 2018 al actief wordt. Deze regelgeving maakt het nodig dat je zorgvuldig omgaat met gegevens van de bezoekers van je website.

Een SSL certificaat versleutelt de (gevoelige)gegevens die bezoekers invoeren op je website, zoals op een contactformulier of bij het invullen van betaalgegevens. Als de gegevens versleuteld zijn kunnen deze niet gestolen worden.

Lees meer

De Wet bescherming Persoonsgegevens (Wbp) wordt (zoals toegelicht is tijdens de ALV zie hiervoor de ALV presentatie) in mei 2018 opgevolgd door de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Deze nieuwe Europese privacywet is opgesteld om gegevensbescherming in de Europese Unie te reguleren. Doelstelling van de AVG is “een krachtig en coherenter kader voor gegevensbescherming in de Unie, dat wordt gesteund door strenge handhaving” om zo de digitale economie voldoende vertrouwen en rechtszekerheid te geven.

Dat er vanaf mei 2018 nog hogere boetes kunnen worden opgelegd, dat is een gegeven. Maar wat niet nieuw is, is dat we met zijn allen heel zorgvuldig om moeten gaan met de verwerking van persoonsgegevens. En ‘verwerking’ is hier een zeer breed begrip.

Stel je hebt een website en via deze website kunnen cliënten zich aanmelden voor een nieuwsbrief, iets downloaden, zich inschrijven voor een workshop, etc.. Bij al deze acties worden persoonsgegevens over het internet verstuurd (NAW-gegevens, e-mail adressen, telefoonnummers) waar je vervolgens iets mee gaat doen. Heeft je ook nog een webshop, dan zullen naast bovenstaande gegevens ook nog bankgegevens nodig zijn.

Het is aan jou om zeer zorgvuldig om te gaan met al deze informatie. Je zorgt voor een goede beveiliging van je servers, werkt met goede wachtwoorden die ook regelmatig gewijzigd worden en je werkt op basis van het need-to-know principe.

Maar deze maatregelen alleen zijn niet voldoende. Als eigenaar van een website bijvoorbeeld, wil je er ook zeker van zijn dat al het verkeer naar en van de website op een veilige manier verloopt. En om dit voor elkaar te krijgen, wordt de SSL-techniek ingezet.

SSL, herkenbaar aan https:// voor de url, is een techniek waarmee de verbinding tussen de bezoeker van een website en de server waar de website is ondergebracht, wordt beveiligd middels zeer sterke encryptie. Op deze manier kan vertrouwelijke informatie niet/moeilijker worden onderschept. Een SSL-verbinding draagt er niet alleen zorg voor dat niemand kan meelezen wat er naar een website wordt verstuurd, het voorkomt ook dat informatie die naar de website wordt verstuurd of van de website wordt verzonden kan worden aangepast.

Google gaat een browserupdate doorvoeren tussen het einde van 2017 en het begin van 2018. Wat deze update doet, is dat websites die geen https hebben, als onveilig worden gemarkeerd. Dit heeft flinke gevolgen voor jouw website. In eerste instantie betreft het alleen de browser Chrome waar deze update in wordt doorgevoerd. Maar naar verwachting zal Firefox snel volgen en zullen ook andere browsers deze verandering doorvoeren.

Indien je website nog niet beveiligd is met een SSL-certificaat, dan adviseren wij je om te informeren bij je webdesigner of domein host hoe e.e.a. tijdig te regelen.

WAAROM PREMIUM SECURITY?
Met een premium security abonnement worden er 25+ beveiligingen ingebouwd die ervoor zorgen dat je website zo veilig mogelijk is. En dat is maar goed ook, want op elke site zijn altijd robots actief die proberen in te loggen!
WAT LEVERT HET OP?
Gemoedsrust. Je weet dat je site goed werkt en veilig is voor alle boeven en schurken die op het net lurken.
WAAROM BACKUPS?

Heel fijn als er iets misgaat en je alles kwijt bent! Stroomuitval, een virus, een hack of menselijke fout. Met een backup ben je altijd verzekerd van een versie van je site. Backups worden periodiek gemaakt en naar onze servers gestuurd. Daar merk je niets van en dan hoef je je geen zorgen te maken.

WAAROM UPDATES?
Er worden constant updates uitgebracht voor WordPress en plugins. Als deze periodiek worden uitgevoerd zorg je ervoor dat je geen functionaliteit verliest, alles blijft netjes werken zoals het hoort. Daarnaast zorgen updates er ook vaak voor dat er veiligheidsgaten worden gedicht, zodat je site veilig is.
WAAROM ZOVEEL VRAGEN?
Dat mag Joost weten. Maar geen idee waar hij is.

Meld je gelijk aan en profiteer van de kortingen!

 

Persoonlijke gegevens

5 + 9 =