MAAK KENNIS MET ONS TEAM
RA (RAJENDRE) VISHNUDATT

RA (RAJENDRE) VISHNUDATT

Eigenaar

Michel Vishnudatt

Michel Vishnudatt

Consultant

PLUISJE HENDRIK Vishnukatt

PLUISJE HENDRIK Vishnukatt

Miauwtivational Speaker

In 2006 is Namaste Webdesign door Michel opgericht. Een waardering voor spiritualiteit en zelfontplooiing heeft ervoor gezorgd dat Namaste Webdesign zich heeft gericht op de therapeutische sector.
Na een paar jaar zijn de broers gaan samenwerken. Gedurende die tijd heeft Ra ook les gegeven in het middelbaar onderwijs. In 2014 is hij gestopt met zijn vaste baan en sindsdien is hij zich steeds meer gaan toeleggen op het ontwerpen en het ondernemen. Ra houdt zich ook bezig met een ander webdesign bureau, Synergy Webdesign, dat zich meer richt op zzp’ers.
Michel is in 2015 gestart met onderbewustzijn.com en is daarnaast nog steeds part time verbonden met Namaste Webdesign als consultant.

Namaste Webdesign werkt met verschillende partners samen om een totaalplaatje aan onze klanten aan te kunnen bieden. Voor grafisch materiaal, zoals een logo of een visitekaartje, is Luc Boon van Brandnewdesigns ons eerste aanspreekpunt.

De samenwerking met Pluisje Hendrik zorgt voor een cruciaal stukje ondersteuning (en afleiding) waardoor wij altijd vol plezier aan het werk zijn.

Neem contact met ons op
Gebruik onderstaand formulier om contact met ons op te nemen en u ontvangt binnen twee werkdagen van ons bericht.

Persoonlijke gegevens